banner2
banner3
banner1

Veiligheid voor uw onderneming


4 stappen voor beveiliging  • De eerste stap is een hoogwaardig alarmsysteem. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsten bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.
  • De tweede stap is professionele installatie. Een installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze techniekers die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet. 
  • De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een meldkamer.
  • De laatste stap is dat medewerkers van de meldkamer contact met u opnemen als er iets gebeurt, en een beveiligingsteam naar uw bedrijf sturen.Gebruikersgemak: rode en groene lichten


Uw bedrijf wordt verdeeld in verschillende beveiligingszones. Elke zone vindt u terug op het bedieningspaneel in een segment met twee knoppen. Deze knoppen gebruikt u om uw alarm eenvoudig te bedienen, en ook voor bepaalde andere functies, zoals het bedienen van de poort.Groene en rode knoppen


Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u naar binnen kunt. Het rode licht betekent dat het alarm aan staat en dat het afgaat als er iemand naar binnen gaat.

U kunt in één oogopslag zien of het alarm in uw bedrijf aan of uit staat.Autorisatie via een chip


De bediening van het alarmsysteem is volledig intuïtief. Slechts geautoriseerd personeel met een chip of een code kan het alarmsysteem gebruiken.

Alles wordt geregistreerd en opgeslagen in het overzicht van gebeurtenissen, zodat u precies weet wie wanneer het alarmsysteem heeft gebruikt.Een waaier van producten


Bij Firesafe Solutions maken wij concepten voor uw inbraaksysteem zodat u uw bedrijf met een gerust hart kunt afsluiten, samen met ons toegangsbeheer en videobewaking is u bedrijf in goede handen.


15709_maxi
15854_maxi
21162_maxi
24702_maxi (1)
jablotron-ja-112p (1)
jbl13
JA-113E+BUS+klavier+met+RFID+en+toetsenbord
jablotron-110p
13365_maxi
jbl3
24702_maxi
001_ja-114e-an