Gedetailleerder camerabewaking
Mooie overzichten
video monitoring
Bullet camera
mobiele bewaking

Waarom camerabewakingDe stap zetten naar camerabewaking wekt meestal wel een aantal vragen op ?


  • Krijg ik waar voor mijn geld?
  • Waarvoor kan ik camerabewaking allemaal gebruiken?
  • Mag ik overal camerabewaking plaatsen?
  • Heb ik daarwel iets aan aan camerabewaking?
  • .......


Hieronder wat uitleg die u kunnen helpen met die vragen :


Wanneer u investeert in camerabewaking kan u ten allentijde uw bedrijf bewaken en bij de minste twijfel deze opheffen. U kunt uw beelden bekijken via de smartphone waar u ook ter wereld bent. Als uw alarmsysteem activeert kunt u nazien op de beelden of het om een gerechtvaardigd alarm gaat of als er iemand een foute manipulatie heeft gedaan.


Bent u actief in de retail kunt u ten allentijde uw winkel in de gaten houden zodat winkeldiefstallen tot een minimum kunnen worden beperkt. Camerabewaking werkt namelijk afschrikkend.


Bij diefstal hebt u bewijsmateriaal nodig voor de verzekeringen, camerabewaking werkt daaraan mee zodoende duidelijke en heldere beelden te kunnen bezorgen van de daders en wat ze hebben meegenomen.


Heel belangrijk is dat uw camerabewaking laat installeren door een Mibz erkend bedrijf. Firesafe Solutions is vergund onder nummer 0794344876 bij Ministerie van Binnenlandse zaken. Wij mogen concepten uitwerken en plaatsen conform de regelgeving.


camera7
Camera4
camera5
camera6
camera3
camera1
camera2

Opslag van uw beeldmateriaal , 3 mogelijkheden :


  • Op een standaard embedded recorder (lokaal) :Hier worden de beelden opgenomen op een standaard NVR met of zonder PoE poorten ingebouwd. Hier kunt u opzoeken op datum en tijd, de slimme zoekfuncties zijn hier vrij basis. Prima oplossing voor mensen die de opnames maar heel sporadisch nodig hebben. HD's worden ingebouwd. Interventies op afstand zijn niet altijd even gemakkelijk. Zeer gemakkelijke software met de mogelijkheid tot bekijken van de beelden via een APP. Meestal zijn de embedded recorders gelinkt aan het type en merk van camera's die dienen te worden gebruikt.


    

  • Op een server en VMS software (lokaal) :


Deze systemen zijn veel performanter in hun zoekfuncties, opslagmogelijkheden. Hier bent u niet gebonden aan merk of type camera's. Alle camera's die op de markt te vinden zijn, zijn meestal compatibel met de VMS software. Deze systemen zijn perfect beheerbaar voor interventies. Opslagcapaciteit is makkelijk uitbreidbaar. Deze software heeft veel meer mogelijkheden in opzoeken bv. zoeken op kleur, gezicht, nummerplaat, .....  • Opname in de cloud :


Voordeel van dergelijke systemen is dat de beelden altijd beschikbaar zijn, de criminelen kunnen de beelden niet meenemen na hun inbraak of overval. De beelden worden extern opgeslagen in virtuele servers bij de fabrikant. Nadeel is dat dergelijke camera's toch wel wat meer bandbreedte innemen van het locale netwerk van de klant.
Er zijn dus verschillende systemen. Laat u goed adviseren door onze experten in wat voor jullie de beste en meest economische oplossing is volgens uw noden.