Dome banner 6
Dome banner 1
Dome banner 2
Dome banner 3
Dome banner 4
Dome banner 5


Of u nu een nieuw gebouw wilt bouwen of een bestaand gebouw wilt renoveren - Firesafe Solutions analyseert uw behoeften en geven we u uitgebreid advies, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij leggen uit welke van onze elektronische en digitale sluitoplossingen het best aan de eisen van uw eigendom voldoen. En ook verduidelijken of en hoe bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd of in een netwerk kunnen worden opgenomen.

Trouwens: de omschakeling naar een draadloos digitaal sluitsysteem is gemakkelijker dan u denkt! Van de deur tot de garage tot de kasten - onze systemen bieden volledig nieuwe mogelijkheden voor het beheer en de controle van toegangsautorisaties.

Uiteraard verzorgen wij ook de levering en, indien nodig, de installatie van de gekozen oplossingen en producten.


Voordelen van het ENiQ Security Ecosystem

Een investering voor de toekomst


We zijn ons ENiQ Security Ecosysteem voortdurend aan het ontwikkelen met onze innovatieve ideeën, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw systeem aangepast kan worden aan jouw toekomstige behoeften en met je mee kan groeien.

All-in-one systeemDe uitgebreide bibliotheek van mogelijkheden en oplossingen van ENiQ biedt jou alles wat je nodig hebt binnen één naadloos systeem. Je hoeft niet te zoeken naar externe opties, want alles is er al! Gewoon plug & play.

Volledige controle op maatDankzij de verschillende besturingsopties die ENiQ biedt, kun je jouw beveiliging voor elke gebruiker net zo eenvoudig organiseren voor het systeem als het geheel. Krijg volledige controle over alles!

Hoge mate van beveiligingENiQ combineert de mogelijkheden van DOM om het hoogste niveau van fysieke bescherming te creëren met het allerbeste op het gebied van digitale cryptologie methoden, waardoor je in alle opzichten verzekerd bent van een hoog beveiligingsniveau.

dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
tom
dom
dom
dom
dom
dom
dom
dom